Menu's

MENU  MEI 2019
Maandag  
 
Dinsdag  
 
Woensdag  01/05
 
VERLOF
Donderdag 02/05
Groentesoep
Bami goreng met
kip en ei
Ketchup
 
Vrijdag 03/05
Tomatensoep
Fish stick
Tartaarsaus
Preipuree
 
Maandag 06/05
Tomatensoep
Hespenrolletjes met witloof en kaassaus gegratineerd
Puree
 
Dinsdag 07/05 
Brunoisesoep
Stoofvlees op Vlaamse wijze
Perzik
Gebakken aardappelen
 
Woensdag 08/05
Kippensoep
Blinde vink
Broccolimix
Gekookte
aardappelen
 
Donderdag 09/05 
Preisoep
Pasta
Bolognese saus
Kaas
 
Vrijdag 10/05
Tomatensoep
Kalkoenfilet
Dragonsaus
Pompoenpuree
 
Maandag 13/05
Tomatensoep
Cordon bleu
Bloemkool
Gekookte aardappelen
 
Dinsdag 14/05 
Juliennesoep
Hamburger-ketchup
Tomatensalade
Gebakken
aardappelen
 
Woensdag 15/05
Groentebouillon
Kalfsgebraad
Erwtjes
Puree
 
Donderdag 16/05
Knolseldersoep
Varkensreepjes met zoetzure saus en ananas
Rijst
 
Vrijdag 17/05
Tomatensoep
Ovenschotel met gevogelte en spinaziepuree
 
Maandag  20/05
Tomatensoep
Braadworst
Boontjes
Gekookte aardappelen
 
Dinsdag  21/05
Groentesoep
Kippenfilet
Appelmoes
Gebakken aardappelen
 
 
Woensdag  22/05
Ajuinsoep
Kalkoen nootje
Groenten
Peterselieaardappelen
 
 
Donderdag 23/05
Seldersoep
Macaroni met hesp en kaassaus gegratineerd
Vrijdag 24/05
Tomatensoep
Fish stick
Tartaarsaus
Wortelpuree
 
Maandag 27/05
Tomatensoep
Kalkoenschnitzel
Knolselder
Gekookte aardappelen
 
Dinsdag 28/05
Courgettensoep
Balletjes in tomatensaus
met wortelblokjes
Pasta
 
Woensdag 29/05
Minestrone
Gentse Waterzooi met groentjes
Gekookte aardappelen
 
Donderdag 30/05
 
VERLOF
Vrijdag 31/05
 
VERLOF
 

CONTACTEER ONS

Fresh Food Services
Universal Catering
Jean Laumansstraat 10
1020  Laken

GSM

Ann : 0478/377.367
Herman : 0491/74.84.92
Dirk : 0475/54.17.96
Frank : 0475/77.22.96

BE 0823.124.974

info@fresh-food-service.be

Copyright Fresh Food Service | website door Publivisie Cookies en privacy